Starters opgelet!!

In de wijk Oud Krispijn ligt deze nette bovenwoning. Naast veel lichtinval, beschikt deze woning over een ruime woonkamer, dichte keuken, balkon, drie slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. Op de zolderverdieping is er de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer of werkkamer.

Kortom: een ruime en aantrekkelijke woning welke ook nog eens centraal ligt. Het Centraal Station, de binnenstad en het Weizigt park liggen op loop- of fietsafstand. Om de hoek is er een grote supermarkt en diverse buurtwinkels.

Indeling woning:

Begane grond:
Entree met vaste trap naar de eerste verdieping.

1e Verdieping:

Overloop met toegang tot alle ruimtes en een vaste trap naar de tweede verdieping. Via de overloop kom je in de diverse vertrekken op deze verdieping.

De woonkamer heeft veel lichtinval en biedt ruimtelijk zicht op de achtergelegen tuin en is verder voorzien van twee inbouwkasten, een schouw en en-suite deuren. De voorkamer kan gebruikt worden als slaapkamer maar uiteraard ook bij de woonkamer worden betrokken.

De dichte keuken met balkon op het noordwesten heeft een rechte opstelling met veel opbergruimte. De keuken is deels betegeld met neutrale tegels.

De badkamer aan de achterzijde is geheel betegeld en voorzien van een bad (met douche), bergruimte en wasbak.

Slaapkamer 1: aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is middels en-suite deuren te bereiken vanuit de woonkamer en via een deur op de overloop.
Slaapkamer 2: gelegen aan de voorzijde. Deze kamer is ook te gebruiken als bijvoorbeeld kleedkamer of werkkamer.
Slaapkamer 3: eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is bovendien voorzien van een inbouwkast.

De gehele eerste verdieping is voorzien van een neutrale laminaat vloer.

Tweede verdieping:

De overloop is voorzien van een neutrale laminaat vloer en biedt toegang tot de stookruimte en slaapkamer. De overloop is voorzien van een velux dakraam waardoor er veel lichtinval is. Achter de knieschotten is veel bergruimte gecreëerd.
De vierde slaapkamer is ook voorzien van een velux dakraam en een laminaat vloer.
De stookruimte is voorzien van een opstelplaats van de Atag Zonnegascombi HR18 inclusief ATAG Q25 Solo 2007.

Algemene kenmerken:
* Bouwjaar appartement 1930.
* Woonoppervlakte 98m2.
* Volledig dubbele beglazing.
* Volledig geïsoleerd.
* De woning is voorzien van zonnepanelen.
* VvE kosten € 40,00 per maand.
* Gratis parkeren.
* Oplevering in overleg.

Disclaimer:

Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekende de gelegenheid te geven om deze woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u op de reservelijst geplaatst worden, wij houden u dan per e-mail op de hoogte.
Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging met alle overige relevante informatie.
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *