Ruime en gerenoveerde dubbele bovenwoning met veel authentieke details zoals: glas-in-lood ramen, erker en paneeldeuren. De woning is afgelopen maanden geheel opgeknapt en o.a. voorzien van een nieuwe badkamer, wandafwerking en vloeren.

De woning kenmerkt zich door ruimte en de fraaie ligging aan de Oranjelaan in Dordrecht. Aan de achterzijde is er vrij uitzicht tot aan de Groenedijk. De woning zelf beschikt over een ruime woonkamer, fraaie keuken, drie ruime slaapkamers, een badkamer en veel bergruimte. Over de gehele breedte van het pand is een ruim balkon aan de achterzijde aanwezig welke is gelegen op het noordwesten. Aan de voorzijde is er een tweede balkon aanwezig gelegen op het zuidoosten.

De ligging aan de rand van het centrum biedt veel voordelen. Zo zijn buurtwinkels in de directe nabijheid, evenals (basis)scholen en het park. Het historisch centrum van Dordrecht en het NS- station liggen op fietsafstand. Verder is er goede ontsluiting met de autosnelwegen A15 en A16.

Het pand is recentelijk gesplitst. In overleg met de eigenaren van de benedenwoning wordt de VvE vormgegeven.

INDELING

Begane grond:

Bij binnenkomst in de entree is er een meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot alle vertrekken, het toilet en de trapopgang naar de 2e verdieping. Op overloop zijn er bovendien openslaande deuren die toegang bieden tot het inpandige balkon met zicht op de Oranjelaan.

De ruime woonkamer loopt over de gehele lengte van het pand en beschikt over veel lichtinval met aan de voorzijde een erker voorzien van glas-in-lood ramen en aan de achterzijde openslaande deuren naar het pand brede balkon welke uitzicht vrij uitzicht biedt tot aan de Groenedijk.

Naast de woonkamer ligt de keuken welke is uitgevoerd in wit en is voorzien van een koelkast met vriezer, een gaskookplaat met afzuigkap en een combi-oven. Vanuit de keuken is er ook toegang tot het balkon.

Tegenover de slaapkamer ligt de geheel vernieuwde badkamer met wastafelmeubel (dubbele wasbak) en een ruime inloopdouche.
De slaapkamer op deze verdieping biedt uitzicht over de Oranjelaan. Tevens beschikt deze slaapkamer over een ruime kastenwand.

2e verdieping:

Via de trap kom je in de centrale ruimte van de tweede verdieping met toegang tot diverse vertrekken.
Slaapkamer 2 ligt aan de linkerzijde van de trapopgang en is voorzien van een dakraam.
Slaapkamer 3 is eveneens ruim en ligt over de gehele lengte van de woning en heeft nog extra berging in de hoek.

Tussen beide slaapkamers ligt de wasruimte met aansluiting van de CV-ketel en wasmachine. Deze ruimte is voorzien van een dakkapel en kan ook prima gebruikt worden als studeerkamer.

BIJZONDERHEDEN
* Koper dient rekening te houden met scheefstand in het pand.
* Woonoppervlakte 118 m2.
* Funderingsrapport is beschikbaar.
* Het pand is recent gesplitst en de VvE is opgericht. De maandelijkse bijdrage wordt in overleg vastgesteld.
* Het pand is grotendeels voorzien van enkelglas.
* Verwarming en warm water middels CV-combiketel.
* De gehele woning is afgewerkt met een laminaatvloer.
* Oplevering in overleg.

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekende de gelegenheid te geven om deze woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u op de reservelijst geplaatst worden, wij houden u dan per e-mail op de hoogte.

Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging met alle overige relevante informatie.
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *