Fantastische instapklare, moderne recreatie woning op een prachtige locatie in de Biesbosch waarin recreatie, watersport, natuur en wellness samenkomen!

De recreatiewoning is voorzien van een woonkamer met open keuken, een badkamer en een slaapkamer.

Op recreatie-en watersportcentrum “De Biesbosch” is dit chalet (nr. 431, bouwjaar 2013) gelegen op een perceel oppervlakte van 190 m². Het park ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Er is een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren; ideaal voor de watersporter! Direct gelegen bij het natuurgebied de Biesbosch.

Europarc resort de Biesbosch beschikt over een binnen- en buitenzwembad, tennisbanen, speelvoorzieningen voor kinderen, restaurant, recreatiezaal en wellness complex met sauna’s.

Chalet is te gebruiken als investering en/of eigen gebruik (recreatief) gelegen op 190 m² EIGEN GROND!

Indeling
– Entree
– Ruime woonkamer voorzien van laminaatvloer, erker en open keuken (ca 18 m²).
– Open keuken voorzien van een crème kleurig keukenblok met spoelbak, koelkast/vriezer, gaskookplaat en wasemkap (2.71 x 1.78 m).
– De badkamer is geheel licht betegeld en voorzien van een douche, toilet, wastafelmeubel en een design radiator (1.96 x 1.41 m).
– Slaapkamer is voorzien van 2 éénpersoonsbedden en een inbouw schuifkast met opstelplaats voor een CV-combiketel (3.53 x 2.50 m).

Fraai aangelegde voortuin gelegen op het zuidwesten en biedt voldoende mogelijkheden om heerlijk van de zon te genieten! De voortuin heeft een oppervlakte van circa 124 m².

Bijzonderheden:
– De parkservicebijdrage bedraagt jaarlijks ca. € 2.166,-.
– Parkeren op perceel is mogelijk;
– De chalet is goed onderhouden en is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
– Bouwjaar CV-combiketel (REMEHA): 2009
– Oplevering in overleg.

Disclaimer:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *