Verrassend ruim en geweldig gelegen 3 (voorheen 5)-kamer appartement van maar liefst 138m2 met vrij uitzicht op veel groen en een ruim terras op het noordoosten! Deze leuke, speels ingedeelde woning is gesitueerd op de eerste verdieping van een appartementencomplex en beschikt over een eigen plaats in parkeergarage. De woning is helemaal drempelloos en gelijkvloers.

De woning is netjes en goed afgewerkt met een keurige badkamer, terrasgerichte woonkamer, welke nog eens extra is vergroot door een deel van het terras als serre bij de woonkamer te betrekken. De moderne keuken is luxe en voorzien van divers inbouwapparatuur.

Daarnaast beschikt het appartement over een zeer gunstige ligging ten opzichte van recreatie- en wandelgebied De Biesbosch en De Elzen, winkelcentrum Sterrenburg, uitvalswegen en sportverenigingen. Een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen ligt op ca. 100m afstand.

INDELING
Via een openbare trap of rolbaan is het portiek op de eerste etage bereikbaar waarbij je vrijwel meteen tegen nummer 37 aanloopt. De entree van het appartement ligt buiten de centrale entree van het complex en is vrij toegankelijk.

Appartement:

Bij binnenkomst in de entree is er een gang met aan de rechterzijde de meterkast, het toilet en nog een bergkast met opstelplaats voor de CV-ketel. De gang loopt over in de ruime centrale hal waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn. In de hal is er nog een garderobe hoek.
Middels openslaande deuren kom je in de ruime en gecombineerde woonkamer met de eetkamer en de half open keuken.

De terrasgerichte woonkamer heeft een lengte van ruim 13 meter en is aan de terraskant uitgebouwd met een serrekamer. Door de plaatsing van een extra schuifpui is een deel van het terras bij de woonkamer betrokken. Het terras zelf is gelegen over de gehele breedte van de woning en biedt een groen uitzicht. De woonkamer loopt aan de voorzijde over in een ruimte welke voorheen een separate kamer was. Aan de andere zijde ligt de keuken.

De keuken is uitgevoerd in rechte opstelling voorzien van gaskookplaat met afzuigkap en veel kastruimte. Tegenover de keukenopstelling is er plek voor het aansluiten van divers los apparatuur. Vanuit de keuken is er uitzicht op de galerij aan de voorzijde.

Vanuit de centrale hal zijn ook de overige vertrekken bereikbaar. De grote slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) is lekker ruim en past goed bij de afmetingen van het appartement.
De ligging van deze slaapkamer is aan de achterzijde en is desgewenst weer terug te brengen naar de originele indeling.

Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde van de woning en is thans ingericht als werk- en/of kleedkamer.
De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel, radiator en (tweede) toilet.

Terras:

Het pand brede terras is bereikbaar via de serrekamer en voorzien van twee openslaande deuren. Vanaf het terras is er zicht op veel groen en een grasveld, welke behoort bij het complex. Uitzicht gegarandeerd dus! Op het terras is nog een buitenkraan en ter hoogte van de woonkamer voorzien van een kamerbreed, elektrisch zonnescherm.

Parkeren:

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats onder het complex welke te bereiken is middels een elektrisch bedienbare deur.

Berging:

Naast de eigen parkeerplaats is er ook een berging aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:

* Bouwjaar 1978
* woonoppervlakte 138m2
* Dubbele beglazing HR++
* Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €223,-
* CV-ketel uit 2010
* Oplevering in overleg

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekende de gelegenheid te geven om deze woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u op de reservelijst geplaatst worden, wij houden u dan per e-mail op de hoogte.

Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging met alle overige relevante informatie.
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *