Leuke en geheel gelijkvloerse 4-kamer benedenappartement met een ruime patiotuin welke direct aan het water ligt en een doorloop heeft naar het achtergelegen stuk van de tuin.

De woning is ideaal voor mensen die gelijkvloers willen wonen maar wel het comfort willen hebben van een grote tuin met veel privacy.

Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex, bestaande uit vier andere appartementen. Kenmerkt is de Zweedse houtenskeletbouw met zijn goede isolatie. Het appartement heeft naast de fraaie tuin, de beschikking over een tuingerichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en veel bergruimte.

De ligging is aan het einde van een voor auto’s doodlopende straat. In de directe omgeving ligt de dorpskern met een winkelcentrum en het Sandelingenpark. Met de auto is er goede verbinding met de A16.

Indeling:
Via de gemeenschappelijk patio kom je binnen in de entree van het appartement met meterkast en stookruimte en is er toegang tot alle vertrekken.

De Z-vormige woonkamer bestaat uit een zitgedeelte en het eetkamer met een openkeuken. De woonkamer is door het vele glas lekker ligt en heeft een deur naar de tuin. Tevens is vanuit woonkamer de derde slaapkamer te bereiken.

De keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van een vijfpits gaskookplaat met afzuigkap, een combi oven en een vaatwasser.

Vanuit de gang bereik je de achterzijde van het appartement waarnaast het toilet ook de badkamer is en de twee overige slaapkamers.

De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en ligt aan de eigen tuin. De tweede slaapkamer ligt naast de grote slaapkamer.

De badkamer is voorzien van een ligbad met douche gelegenheid, een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine en droger.

Vanuit de woonkamer is de patiotuin te bereiken welke uitzicht biedt over naast gelegen waterpartij. De ligging is van dit deel van tuin is op het noordoosten en biedt veel beschutting. Vanuit hier is ook de berging te bereiken.

Via een doorloop langs het huis kom je bij de achtergelegen tuin. Dit deel van de tuin ligt op het zuidwesten en heeft een royale afmeting. Vanaf de straat is er ook toegang middels een afsluitbare poort.

Algemeen:
• Bouwjaar 1978
• Woonoppervlakte 68 m2
• Bijdrage VVE € 90,– p/m
• Geheel voorzien van dubbelglas
• Energielabel C
• Verwarming en warm water middels Cv-ketel, let op: het betreft een lease ketel.
• Oplevering in overleg

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekende de gelegenheid te geven om deze woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u op de reservelijst geplaatst worden, wij houden u dan per e-mail op de hoogte.
Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging met alle overige relevante informatie.
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *