Leuk dat je interesse hebt in deze woning! Wil je komen kijken?

Om je zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, verzoeken wij je om jouw aanvraag direct in te dienen via de contactknop op deze website. Je krijgt dan van ons binnen één werkdag een reactie met een uitnodiging om te komen bezichtigen.

Indien je na de bezichtiging verdere interesse hebt in de woning, krijg je toegang tot een online dossier waarin je jouw gegevens kunt uploaden. Op deze manier gaan wij op de juiste wijze om met jouw privacygevoelige gegevens en kun je zelf de regie houden over wat er met je gegevens gebeurt.

LET OP: bij veel interesse kan het voorkomen dat we een maximum instellen op het aantal bezichtigingen of dat we vaste tijdstippen hanteren waarop de bezichtigingen plaatsvinden.

BELANGRIJKE INFORMATIE EN HUURVOORWAARDEN:
– Huurprijs: € 1.250,00 per maand
– Exclusief gas, water en licht
– Opleverstaat: Gestoffeerd
– Waarborgsom: 1 maand huur
– Huurtermijn: Minimaal 6 maanden. Tijdelijke verhuur mogelijk!
– Huisdieren: Geen huisdieren toegestaan
– Woonoppervlakte: 91m2
– Aantal kamers: 4
– Buiten/balkon: dakterras
– Betaald parkeren op basis van vergunning (€ 120,– p/j).
– Per direct beschikbaar

Ben jij op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning? Dit rijksmonument ligt midden in het centrum van Dordrecht en het is mogelijk om deze woning tijdelijk te huren. Moet je overbruggen of wacht je op de overdracht van je nieuwe woning? Dan is deze woning de moeite waard op te komen bezichtigen.

Midden in het historisch centrum van Dordrecht ligt deze ruime bovenwoning met een ruime woonkamer, eetkamer en twee slaapkamers. Grenzend aan de eetkamer is er nog een ruim, zonnig dakterras en onder de woning is nog een eigen berging. Je bent 5 minuten bij het centraal station vandaan, de waterbus en uitvalswegen richten de autosnelweg. Alle binnenstad voorzieningen zoals horeca, weekmarkt en winkels liggen letterlijk om de hoek.

Via de eigen opgang met vaste trap kom je op de eerste verdieping. Op de overloop is een toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De woonkamer kijkt uit over de Vriesestraat en is voorzien van laminaatvloer en glad gestucte wanden.

Tussen de woonkamer en de eetkamer ligt de keuken, welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. De eetkamer, is eveneens voorzien van glad gestuukte wanden, een nette laminaatvloer en geeft toegang naar het dakterras en vaste trap naar de tweede verdieping. Het dakterras ligt op het zuidwesten en is rustig gelegen.

De overloop op de tweede etage is voorzien van vaste kasten. Hierin de CV Ketel netjes weggewerkt en er is nog genoeg opbergruimte over. Tevens is hier de aansluiting voor de wasapparatuur, zodat ook deze uit het zicht staan.

De twee slaapkamers liggen aan de voor- en achterzijde van de woning waarbij de slaapkamer aan de voorzijde de grootste slaapkamer is. De slaapkamer aan de achterzijde heeft bovendien ook nog een vaste kast. Leuk detail is dat de slaapkamer hoge plafonds hebben, waarbij de authentieke balken in het zicht zitten en geven deze ruimtes een extra dimensie. De badkamer ligt centraal in het midden van de woning en is geheel betegeld en voorzien van een nieuwe douchecabine een wastafel, een tweede toilet. Er is een klein openslaand raam voor licht en ventilatie aanwezig. Deze twee verdieping is eveneens voorzien van een laminaat vloer en glad gestucte wanden.

Op de begane grond is nog een eigen berging aanwezig welke achterom te bereiken is. Deze berging is groot genoeg voor het stallen van fietsen of scooters.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf hier (tijdelijk) wonen?
Scroll dan snel naar boven en druk op de contact knop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *