WEGENS GROTE INTERESSE IS HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING HELAAS NIET MEER MOGELIJK! Bij inschrijving kom je automatisch op de reservelijst.

Leuk dat je interesse hebt in deze woning! Wil je komen kijken?

Om je zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, verzoeken wij je om jouw aanvraag direct in te dienen via de contactknop op deze website. Je krijgt dan van ons binnen één werkdag een reactie met een uitnodiging om te komen bezichtigen.
Indien je na de bezichtiging verdere interesse hebt in de woning, krijg je toegang tot een online dossier waarin je jouw gegevens kunt uploaden. Op deze manier gaan wij op de juiste wijze om met jouw privacygevoelige gegevens en kun je zelf de regie houden over wat er met je gegevens gebeurt.

LET OP: bij veel interesse kan het voorkomen dat we een maximum instellen op het aantal bezichtigingen of dat we vaste tijdstippen hanteren waarop de bezichtigingen plaatsvinden.

BELANGRIJKE INFORMATIE EN HUURVOORWAARDEN:
– Huurprijs: € 880,00 per maand
– Opleverstaat: Gestoffeerd
– Waarborgsom: 1 maand huur
– Huurtermijn: Minimaal 12 maanden, onbepaalde tijd
– Huisdieren: in overleg
– Woonoppervlakte: 71m2
– Aantal kamers: 3
– Buiten/balkon: balkon
– Openbaar parkeren
– Per direct beschikbaar

Vanaf nu is dit leuke appartement in de verhuur!

Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van het winkelcentrum Crabbehof, verschillende uitvalswegen en sportverenigingen.

Aan de buitenkant van het complex vinden we de brievenbussen en het bellentableau. Vanuit de gezamenlijke hal heb je toegang tot de trap welke je zowel bij de woningen als bergingen brengt.

Aangekomen op de tweede verdieping loop je direct tegen de voordeur van nummer 34 aan, niet te missen dus! Bij binnenkomst in de woning is er vrijwel meteen toegang tot alle vertrekken in de woning. Zo vinden we aan de linkerzijde de twee slaapkamers naast elkaar en aan de rechterzijde de badkamer met inloopdouche en wastafel. Klein maar fijn!

De woonkamer, met aansluitend balkon, is ruim opgesteld en beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen aan weerszijde. Vanuit de woonkamer komen we terecht in de nette keuken met meer dan voldoende bergruimte. Ook vanuit de keuken is het balkon te bereiken.

Ben jij enthousiast geraakt en kan je maandag 26 september al langskomen voor een bezichtiging?

Scroll dan even naar boven en reageer via de contactknop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *