Royale, grote dijkwoning met grote inpandige garage, extra parkeerplaats en terras aan de achterzijde gelegen in mooie, landelijke omgeving.

Deze prachtige nieuwbouwwoning wordt casco opgeleverd en is te bezichtigen!

Landelijk wonen op een unieke locatie aan de Zuidendijk in Dordrecht. Unieke tussenwoning met garage, eigen parkeerplaats en vrije invulmogelijkheden. De woning beschikt over drie woonverdiepingen met ca. 145 m² woonoppervlakte, een onderliggende garage van ca 52 m² en twee terrassen aan het water. Bij de bouw is gebruik gemaakt van fraaie en duurzame materialen met onder andere zinken goten en stalen kozijnen.

De woning wordt casco opgeleverd en kan dus naar eigen inzicht worden afgebouwd. De optie bestaat ook dat de woning wordt aangeboden met een afbouwpakket dat u bespreekt met afbouwspecialist ONNS te Dordrecht. Voorbeeldwoningen met (gedeeltelijk) afbouw is ook te bezichtigen!. Hiermee bent u verzekerd van een zorgeloze afbouw en bieden zij u de mogelijkheid om de woning naar uw eigen inzicht en wens te realiseren. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om het aantal slaapkamers en badkamers te bepalen. Niet alleen de ruimtes zijn door u zelf in te delen, ook kunt u een keuze maken over de stijl, kleur en inrichting van bijvoorbeeld uw badkamer en keuken.

De woning beschikt over een unieke breedte van 6.30 meter en een diepte van bijna 10 meter. De ruime garage in het souterrain biedt mogelijkheden voor kantoor-, praktijk-, of verblijfsruimte. Een andere mogelijkheid is om hier een extra muur te plaatsen waardoor de woning een garage en extra kamer met toegang tot het terras biedt.

Kenmerken

vraagprijs: € 475.000,-
type woning: Tussenwoning, dijkwoning
aantal kamers: 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers
inhoud woning: ca. 600 m³
gebruiksoppervlakte: ca. 145 m²
bouwjaar: 2019
ligging: landelijke ligging aan de rand van de wijk Wielwijk
Isolatie: optimale isolatie voorzieningen
Parkeren: parkeren mogelijk in eigen inpandige garage, alsmede een extra
parkeerplaats op het buitenterrein.
Verwarming: cv-combiketel (2019)

Globale indeling:

Begane grond:

Entree op dijkniveau. De begane grond biedt ruimte aan een royale woonkamer met woonkeuken. Vanuit de begane grond heeft u toegang tot het ruime balkon. Aan de achterzijde bevindt zich een trappenhuis dat toegang biedt tot de ondergelegen garage.

De begane grond wordt volledig voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:

Ruime verdieping met twee dakkapellen waar mogelijkheden zijn tot het creëren van slaapkamers en de badkamer.

Tweede verdieping:

Gelegen onder het schuine dak is de bovenste woonverdieping gelegen. Door middel van de verschillende dakramen beschikt de verdieping over voldoende lichtinval. Tevens is het hier ook mogelijk om een badkamer te plaatsen vanwege de doorgetrokken standleiding.

In het souterrain is een ruime garage gelegen. De garage is bereikbaar via een unieke ondergrondse straat welke onder de woning doorloopt. De straat is aan weerszijde afgesloten door elektrisch bedienbare deuren. Bijvoorbeeld het splitsen van de garage en een werkkamer met toegang tot het terras. De garage biedt verschillende mogelijkheden vanwege zijn oppervlakte van ca. 52 m². Het terras grenst aan het water en heeft een mooi uitzicht over het groen.

Bijzonderheden:

– De woning wordt casco aangeboden en opgeleverd en is volledig naar eigen smaak en keuze in te richten;
– Hoogwaardige kwaliteit bouwmaterialen;
– Volledig geïsoleerd en voorzien van 5 zonnepanelen;
– Twee ruime terrassen;
– Gelegen in een rustige en groene omgeving;
– Parkeerkelder met ruime garage;
– Extra eigen parkeerplaats op het buitenterrein;
– De bijdrage aan de nog op te richten VvE bedraagt ca. € 150,- tot € 200,- per maand.
– Oplevering in overleg.

Disclaimer:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als een aanbod.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *