...

Aanhuur woning

Bent je op zoek naar een huurwoning of huurappartement in Almere, maar vis je steeds achter het net? Met Estatum Makelaardij voor je aan het werk als aanhuurmakelaar,  slaag je sneller!

Wat zijn de voordelen van Estatum Makelaardij als aanhuurmakelaar?

In 5 snelle stappen naar je nieuwe huurwoning

Met zoek-klanten van Estatum Makelaardij brengen we samen in kaart aan welke wensen de ideale huurwoning moet voldoen. Denk daarbij aan hoeveel kamers, tuin of balkon, locatie en natuurlijk een haalbare huurprijs.

Ook helpen we je op weg met de aan te leveren stukken en controleren of je wel in de juiste prijsklasse zoekt.

We gaan direct voor je aan de slag en sturen je per e-mail de beschikbare woningen die passen binnen jouw zoekersprofiel. Wij plannen de bezichtigingen in bij de door jou geselecteerde woningen en we gaan met je mee tijdens de bezichtigingen.

Als je geïnteresseerd bent na de bezichtiging, sturen we namens jou een huurvoorstel naar de verhuurder of diens makelaar en we proberen altijd om een goede deal te sluiten. Vervolgens sturen wij de juiste stukken ter beoordeling.

Als de verhuurder akkoord is, zal er een huurcontract voorgelegd worden. Wij controleren het contract op juistheid, en dan kan er getekend worden!

Wij zijn er ook bij als de woning wordt opgeleverd. Mocht de verhurende partij geen inspectie regelen, dan doen wij deze voor u. Zo kunt u nooit achteraf de schuld krijgen van bijvoorbeeld schade die er al was en maken we afspraken over herstel van gebreken.
Ook controleren we de meterstanden.

Tijdens huurperiode kun je uiteraard altijd bij ons terecht als er vragen zijn.

Inschrijfformulier

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.