...

Verkoop

Verkoop je huidige huis snel met de hulp en begeleiding van Estatum Makelaardij!

Bij het verkopen van uw huis heb je ongetwijfeld een aantal vragen. Welke strategie past bij de kopers doelgroep en het type huis? Hoe hoog moet de vraagprijs zijn? Wat is het beste moment om de verkoop op te gaan starten? En de belangrijkste vraag: hoe behaal ik de maximale opbrengst?

Na een kennismaking en een ronde door het huis weten wij waar het om gaat en wat je wensen zijn. Op basis van deze kennis en een uitgebreide referentie analyse, bieden wij je antwoord op je vragen en stellen wij een verkoopplan voor je op.

Estatum makelaardij

Gratis waardecheck

Benieuwd wat je huis waard is?
Bereken eenvoudig de geschatte waarde van jouw huis!

Onze aanpak

Wij kennen de kunst van het “verleiden” van potentiële kopers als geen ander. Daar zijn wij goed in! Met een aantrekkelijke presentatie van de woning en een uitgebreide marketingstrategie worden kopers verleid tot het maken van een bezichtigingsafspraak en het doen van een bod.

Tarieven

De kosten van onze verkoopbegeleiding worden op maat geoffreerd, afhankelijk van onder meer het gekozen plan van aanpak en de verwachtingen ten aanzien van de verkoop.

Wat kun je van ons verwachten?

Als je de hulp van Estatum Makelaardij inschakelt bij de verkoop van jou woning of appartement, kun je het volgende van ons verwachten:

Estatum makelaardij

Vrijblijvende afspraak

Jouw huis verkopen met de hulp van Estatum makelaardij? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.