...

Over ons

Estatum Makelaardij is sinds 1995 actief in het vastgoed. Estatum Makelaardij is toen opgericht onder een andere naam: Monique Uffen Vastgoed. Voordat Monique haar eigen bedrijf begon, werkte zij als freelancer bij een makelaarskantoor in Amsterdam.

Als makelaar in Amsterdam heeft zij een brede kennis opgebouwd in het vastgoed door klanten te helpen met bouwkundige problemen, asbest, funderingsproblemen, erfpachtsituaties, oude en soms onduidelijke contracten en splitsingsaktes.

Haar hart heeft behalve in de makelaardij altijd in Almere gelegen. De keuze was dan ook niet lastig om zelfstandig verder te gaan. Inmiddels in Estatum Makelaardij geen eenmanszaak meer en uitgegroeid tot een makelaardij voor zowel bedrijfsmatig vastgoed als voor woningen. Wij treden hierbij namens de eigenaar op bij verkoop en verhuur, maar kunnen ook voor een klant een aankoop of aanhuur van een woning of bedrijfspand begeleiden.

Waarom
Estatum
Makelaardij

“Het contact met onze opdrachtgevers staat centraal. Zij schenken ons het vertrouwen en daar dien je zorgvuldig mee om te gaan. Bovendien zijn wij van mening dat de kwaliteit van het advies, de kennis van de materie en de wijze waarop we zaken tot stand brengen doorslaggevend moeten zijn. Estatum Makelaardij is daar sterk in! Of u nu een huis zoekt of wilt verkopen, een vrijblijvende waardebepaling wilt of een woning wilt verhuren, bij ons bent u aan het juiste adres. Dat geldt ook voor bedrijfspanden. Of u nou een koper of een huurder zoekt voor uw bedrijfspand. Het kan bij ons allemaal: alle specialismen onder één dak.” 

Estatum makelaardij

Onze
experts

Monique Uffen

Makelaar wonen/BOG

Marjolein Schoe

Kandidaat Makelaar

Sanne Kooiman-Groen

Binnendienst

Estatum makelaardij

Vrijblijvende afspraak

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel naar 036-5490628 of vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij helpen je graag!

Naam
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.