...
€300.000
Beschikbaar

Kweekgrasstraat 26 – Almere

200 m2

Deze mooie bedrijfsruimte met kantoor op goede locatie met ruime bestemmingsmogelijkheden, biedt alle mogelijkheden voor uw eigen bedrijf, maar is zeker ook een goed beleggingsobject.

Locatie
De bedrijfsruimte gelegen aan de Kweekgrasstraat in het bedrijventerrein Frezersplaats biedt een uitstekende locatie voor diverse ondernemingen, dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanaf de Hogering (S101) en de uitgebreide bestemmingsmogelijkheden. Deze locatie maakt deel uit van een bedrijfsverzamelcomplex, wat de samenwerking en netwerkmogelijkheden tussen ondernemers bevordert.

Bestemming
De bestemming ‘Gemengd – 1’ van het pand biedt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden voor onder meer bedrijven, maatschappelijke voorzieningen, cultuur en ontspanning, sportvoorzieningen, dienstverlening en afhaalpunten, conform de categorie B van de Staat van bedrijfsactiviteiten – functiemenging.

Indeling
De indeling van de begane grond bestaat uit een entree die direct toegang geeft tot een trapopgang naar de bovenverdieping, een kantoor, en een tussenruimte met toegang tot zowel een toilet als een bergruimte. Vanuit deze tussenruimte is er een doorgang naar de bedrijfshal, die geschikt is voor diverse bedrijfsactiviteiten. Op de eerste verdieping bevindt zich een open ruimte die naar eigen inzicht kan worden ingericht als extra kantoorruimte, praktijkruimte of een lichte productieruimte. De ruimteverdeling maakt het een ideale vestiging voor bedrijven die een combinatie van productie- en kantoorfaciliteiten nodig hebben.

Vloeroppervlak
Begane grond ca. 100 m²
Verdieping ca. 100 m²

Opleveringsniveau
Wat energievoorziening betreft, is de bedrijfsruimte aangesloten op stadsverwarming, wat een duurzame en onderhoudsarme oplossing biedt voor de verwarming van het pand. De verdieping is uitgerust met een verlaagd plafond voorzien van TL-verlichting. Tevens zijn er twee airconditioning units aanwezig om een comfortabel klimaat te garanderen, ongeacht de weersomstandigheden. De toegang tot het parkeerterrein is beveiligd met een afsluitbaar gemeenschappelijk hek, wat de veiligheid van zowel de voertuigen als de bedrijfsruimte verhoogt. Er zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, wat voldoende ruimte biedt voor zowel personeel als bezoekers.

Deze bedrijfsruimte biedt dus niet alleen een praktische en flexibele indeling met moderne voorzieningen en een veilige, toegankelijke locatie, maar ook de flexibiliteit die het pand ideaal maakt voor een diversiteit aan ondernemingen die willen profiteren van een locatie die zowel productie, educatie, als consumentendiensten ondersteunt.

Kosten
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht zoals voor de notaris en de overdrachtsbelasting zijn voor rekening van koper.

BTW
Het pand wordt verkocht zonder BTW.

Baten en Lasten
Verrekening van de baten en lasten voor zover het betreft de eigendom van de onroerende zaak per datum eigendomsoverdracht.

Koopakte
De gebruikelijke bepalingen die bij koop en verkoop van soortgelijke onroerende zaken gelden zijn van toepassing, vastgesteld in de NVM-koopovereenkomst.

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.