...
€315.000
Verkocht

Groenhof 119 – Almere

Oppervlakte: 77 m2
3 Kamers
Oppervlakte: 77 m2
3 Kamers

Top appartement te koop in het groene Almere Haven, volledig gerenoveerd met nieuwe keuken, luxe badkamer, airconditioning, laminaatvloeren en wandafwerking. Je kunt de verhuizers bellen en er zo in trekken.

Let op! Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs!

Je verwacht het niet, maar deze woning is een heuse penthouse: je hebt de gehele bovenste verdieping volkomen voor jezelf en geen naaste buren! Vanaf het riante dakterras op het zuiden, welke is voorzien van elektrische zonneschermen over de gehele breedte, kijk je vrijwel over geheel Almere Haven, tot aan de torentjes op de Havenboulevard. Even geen zin in zon? Dan heeft dit penthouse op het noorden ook nog een ruim balkon.
Het appartement is recent grondig verbouwd. Er zijn plafonds verlaagd, spots geplaatst en alle muren en plafonds zijn voorzien van modern strak stukwerk. Er is een ca. twee jaar geleden een nieuwe design badkamer en design toilet geplaatst. Gas en elektra zijn vervangen en uitgebreid, de stopcontacten zijn op de juiste plaatsen aangebracht. Er is een nieuwe laminaatvloer aangebracht en er is airconditioning geplaatst welke op afstand via een app is te bedienen.
Een zeer luxe detail, er is een gasaansluiting reeds geheel voorbereid voor het plaatsen van een gesloten gashaard! Zeer uniek deze haardvoorbereiding, maar in dit penthouse is ook dit reeds gerealiseerd. U hoeft alleen nog uw haard te kiezen en te laten aansluiten.

Indeling
Via de lift kom je op drie hoog. Na de lift is er een korte trap naar de volledig eigen verdieping. Via een af te sluiten deur kom je op je eigen royale balkon op het noorden. Hier is de voordeur naar het penthouse.
Entree, gang, toegang tot twee grote slaapkamers, badkamer met afgesloten ruimte met opstelling HR CV-ketel en aansluiting voor wasmachine en droger, separaat toilet en aan het einde van de gang de toegang tot zonnige woonkamer en keuken, met toegang naar het grote dakterras.

Wonen
On top of the world voel je je hier als je naar buiten kijkt. Je zit echter niet duizelingwekkend hoog, maar je kijkt overal precies over heen. Vanaf je terras zie je pas hoe groen Almere Haven is en tja, het heet hier natuurlijk niet voor niets het Groenhof!
Met de ingrijpende renovatie is overal rekening mee gehouden. De woning is ruim voorzien van stopcontacten van modern materiaal en aansluitpunten voor (sfeer)verlichting. Tevens zijn alle radiatoren vervangen voor moderne compacte exemplaren. De woning is sfeervol ingericht met een mooie laminaatvloer en verduisterende rolgordijnen.

Dakterras
Grenzend aan de woonkamer is er het grote dakterras op het zuiden, voorzien van elektrische zonwering. Alle kozijnen en de gehele noord- en zuidpui zijn in 2021 vervangen voor energiezuinig kunststof met isolerende HR beglazing. Het dakterras is afgebakend met een grote plantenbak (nu leeg), waardoor volledige privacy ontstaat.
Behalve de puien is ook alle dakbedekking vervangen en extra geïsoleerd.

Koken
De keuken staat in open verbinding met de woon- eetkamer en kijkt uit op het dakterras. Het licht van de raampartijen aan de zuidkant van de woning stroomt hier dan ook rijkelijk binnen. De keuken is strak modern in mat zwart en is voorzien van inbouwapparatuur zoals keramische kookplaat met wasemkap, combi oven/magnetron, Quooker en separate kraan voor gefilterd water en een vaatwasser.

Slapen
De woning beschikt over twee lichte slaapkamers, beiden aan de koele noordzijde. Een van de kamers heeft aan twee zijden ramen en aan de achterzijde een vrijwel kamerbreed raam. De tweede slaapkamer heeft voldoende ramen welke je in het groen laten kijken en ruimte voor een grote kast en kaptafel en TV aansluiting.

Baden
Deze design badkamer is wel erg mooi geworden. Mooie strakke tegels, op de vloer anti-sliptegels, en een royale inloopdouche met daarin een groot verwen-douchepaneel met diverse instellingen en een zitje. Ook het badkamer meubilair met veel bergruimte en de radiator zijn om door een ringetje te halen.
Vanuit de badkamer is een afgesloten kleine ruimte te bereiken met HR-CV-ketel, uitbreiding groepenkast en ruimte voor een wasmachine en een droger.

Parkeren
Er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte rondom het complex aanwezig.

Bijzonderheden
+ Groot balkon op zuid en op noord;
+ Nieuwe kunststof kozijnen;
+ Gestuukte wanden en (verlaagd) plafond;
+ HR CV-ketel 2018;
+ Nieuwe laminaatvloer;
+ Echte gashaard mogelijk;
+ Tot in de puntjes verzorgde woning;
+ Grote berging;
+ Bijdrage VvE € 243,16
+ Oplevering op korte termijn mogelijk, na 1 oktober.

Locatie
Het penthouse is rustig gelegen in een kindvriendelijke omgeving en heeft tevens een goede ligging ten opzichte van scholen en de winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn te vinden in de directe omgeving. De gezellige ‘Havenkom’ met alle horecagelegenheden en strand vind je ook in de buurt evenals het winkelcentrum van Almere Haven. Het openbaar vervoer is in Almere uitstekend geregeld en met de auto bent u binnen 5 minuten op de ringweg of de A6 en op de A27.

Almere
Gelegen aan het Markermeer, IJmeer en Gooimeer ligt Almere. Het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur bieden allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen. Hoger onderwijs en een internationale school vindt u ook gewoon in Almere.
Opvallende architectuur en een breed en gevarieerd uitgaans- en winkelaanbod laten zien dat het zelfbewuste Almere inmiddels cultureel én economisch op eigen benen staat. Het stadshart van Almere Stad heeft niet alleen het grootste winkelgebied van Almere, maar is ook uitgeroepen tot beste winkelgebied van Nederland.

Toon meer

Vraagprijs

€315.000

Aantal kamers

3

Energielabel

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.