...
€375.000
Verkocht

Lindengouw 34 – Almere

6 Kamers
Tussenwoning
6 Kamers
Tussenwoning

Deze speels ingedeelde en sfeervolle 5-kamer woning ligt aan de achterzijde aan een mooi plantsoen in het groene Almere Haven. De ruime woonkamer heeft toegang tot de besloten voor- én achtertuin. Met een keuken waar in geleefd kan worden. Vier slaapkamers en een grote berg- of werkruimte maken dit tot een heerlijk huis voor starters en doorstromers. Plan een bezichtiging en laat je verrassen!

Een afspraak voor een bezichtiging kan via de knop op Funda of telefonisch gemaakt worden.

Indeling
Via de entree kom je in de hal met garderobe, toilet en de meterkast. Hier is de deur naar de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. Via de woonkamer kom je in de keuken en er is toegang tot de trapkast. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping is de overloop, een slaapkamer en een was-/werk-/bergkamer.

Bijzonderheden
+ Royale woning met speelse plattegronden.
+ Lichte woonkamer voorzien van vloerverwarming met extra brede doorgang naar grote woonkeuken.
+ 4 ruime slaapkamers en een grote bergkamer. Ideaal als je thuis wilt werken.
+ Nieuwe beglazing voorzijde, deels achterzijde en in de toren (ca. 2 jaar).
+ Riante voortuin met veel privacy, een achtertuin en een balkon.
+ Nieuwe mechanische ventilatie-unit, huur cv-ketel
+ Energielabel C.
+ Glasvezelaansluiting.
+ Oplevering in overleg, maar kan snel.
+ Binnen enkele minuten ben je met de auto op de A6.
+ Op loop- en fietsafstand vind je: basisscholen, supermarkt, sportvelden en het gezondheidscentrum. Maar ook dichtbij zijn: het Vroege Vogelbos, het Wierden- en Kromslootpark en het Gooimeer, en niet te vergeten de bruisende havenkom met horeca en winkels.
+ Met het ov sta je in 20 minuten op Almere Centrum, in 25 minuten op Amsterdam Amstel, met 50 minuten op Amsterdam CS, en in een uur op Utrecht CS.

Wonen
Een fijne woonkamer die op meerdere manieren in te delen is, er is een groot raam en een deur naar de voortuin. En er is een groot raam en een deur naar de tuin aan de achterzijde. Op de vloer zijn lichtgrijze plavuizen aangebracht met vloerverwarming en de wanden zijn wit gestuukt. Ontspannen op de bank en genieten van de rust. Geen standaard maten en plattegrond, hier kan je variëren met meubels en indeling.

Tuinen
De voortuin is in twee delen verdeeld door een houten poort en ligt op het noorden. Hier heb je veel privacy en in de zomer kan je hier vanaf 12:00 uur genieten van de zon. Het ene deel is grotendeels bestraat en er zijn borders met planten. Met een eettafel, barbecue en lounge set ga je hier veel gezellige uurtjes doorbrengen. Het andere deel is geheel bestraat en hier vind je een aangebouwde stenen berging met kasten en ruimte voor fietsen. Buiten kan je een motor, surfplanken of een kleine boot parkeren. De kleine achtertuin ligt ’s ochtends in de zon en via een lange ‘gang’ en poort kom je op een zeer groot groen plantsoen. Dus geen inkijk van achterburen. Relaxen voor of achter, met altijd zon en schaduw, wat wil je nog meer?

Koken
De moderne hoekkeuken is voorzien van witte hoogglans fronten en een donker werkblad. De uitrusting is compleet met een gaskookplaat, vaatwasser, oven, koel-/vriescombinatie en een circulatiekap. Bergruimte is er in vaste onder- en bovenkastjes en een losse hoge kast. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel, extra kast of een speelhoek voor het raam. De keuken is via een grote doorgang verbonden met de woonkamer.

Slapen
Er zijn drie in grootte variërende slaapkamers op de eerste verdieping. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een leuk balkon op het zuiden. Een slaapkamer aan de voorzijde heeft een grote ingebouwde kast. In de slaapkamer op de tweede verdieping zie je de houten balken en de nokhoogte is hier 3,75 m. Hier is een grote kast gemaakt, met daarachter bergruimte (onder het schuine dak) en er is een dakraam op het zuiden.

Baden
Wat een fijne, royale badkamer! Met een douchecabine, een wasbak met meubel, een toilet en een radiator. Een raam voor licht en ventilatie, een hoge kast voor toiletspullen plus handdoeken. Het sanitair is wit evenals de tegels op de wanden. De vloer is betegeld met grijze mozaïektegels en deze komen terug in een sierrand op de wanden.

Berg-/wasruimte
Op de tweede verdieping is een zeer grote kamer met hoog plafond. Hier zijn de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger en er is een dakraam. Verder zijn de combiketel en de unit van de mechanische ventilatie hier geplaatst. En dan is er nog heel veel ruimte over voor stellingen of kasten. Of een extra werkplek, mogelijkheden genoeg!

Parkeren
Parkeren kan op straat, voor het huis en dat is gratis.

Locatie
Almere Haven heeft een eigen ‘dorps’ karakter en is misschien wel het gezelligste deel van Almere. Je hoeft het dorp niet uit, alle voorzieningen zijn hier aanwezig. Een theater, een middelbare school met tweetalig onderwijs, winkels en horeca. Talloze sportverenigingen en vergeet de strandjes niet om te wandelen, te zwemmen en te varen.
Almere is een relatief jonge stad, maar heeft inmiddels een opvallende eigen cultuur opgebouwd. De stad heeft met 220.000 inwoners een evenwichtige en gemengde bevolkingsopbouw. De stad is ruim opgezet en ligt in een groen en waterrijk buitengebied. Opvallende architectuur en een breed en gevarieerd uitgaans- en winkelaanbod laten zien dat het zelfbewuste Almere inmiddels cultureel én economisch op eigen benen staat. Een goede mix tussen rust, ruimte en bruisende sportieve en culturele evenementen maken Almere Haven tot een geliefde plek om te wonen.

Toon meer

Type woning

Tussenwoning

Vraagprijs

€375.000

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.