...
€1.595 p.m.
Verhuurd

Midwaystraat 14 A – Almere

Oppervlakte: 94 m2
4 Kamers
Oppervlakte: 94 m2
4 Kamers

Aan de Midwaystraat in Almere Buiten, wordt dit leuke appartement aangeboden in een modern en vrijwel nieuw appartementencomplex. Het energiezuinige gebouw is aan de buitenzijde wit gestuukt en afgewerkt met houten delen in een warme kleur, wat een chique uitstraling geeft.

***Inschrijven kan alleen via de “plan een bezichtiging” knop op Funda. U ontvangt daarna een inschrijvingsformulier. Afspraken worden alleen ingepland nadat wij een inschrijvingsformulier hebben ontvangen.***

Dit vier-kamerappartement met een woonoppervlakte van ca. 94 m² is een heerlijk appartement om in te wonen.

Hier woon je in een energiezuinig appartement en er is geen gasaansluiting meer aanwezig. Er zijn zonnepanelen op het dak geplaatst ten behoeve van de verduurzaming van het gebouw, voor het gebruik van de gemeenschappelijke verlichting, lift en intercominstallatie en de laadpalen. Er zijn in totaal 21 appartementen in het gebouw, het is dus lekker kleinschalig. Er is gedacht aan een parkeerplaats voor iedere huurder en aan extra parkeerplaatsen voor het laden van elektrische auto’s. Alle woningen beschikken over individuele bergingen, hetzij op het buitenterrein, hetzij inpandig. Dit appartement heeft een externe (fietsen)berging.

De woning heeft een loggia/balkon op het zuidwesten. Een loggia is een inpandig balkon, wat betekent dat je de keuze hebt je balkon open of dicht te hebben, of deels open.

Met een grote schuifpui vanuit de woonkamer kom je op het inpandige balkon of via een deur vanuit een van de slaapkamers. Het balkon heeft aan de buitenzijde een raampartij, die je helemaal open kunt zetten. Je vouwt het raam als het ware naar opzij. Door de keuze hoe ver je het balkon open zet, is het balkon het hele jaar door bruikbaar. Een beetje zon en je kunt al buiten zitten. Zowel de raampartij binnen als aan de buitenzijde is voorzien van isolerende beglazing, wat natuurlijk de woning extra goed isoleert.

De woning wordt verwarmd middels een lucht-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en beschikt over WarmteTerugWin ventilatiesysteem. De warmtepomp kan bovendien ’s zomers juist koelen, een ideale combinatie.

De woning heeft een eigen voordeur aan de kant van de parkeerplaatsen.

Wonen
De woning wordt ongestoffeerd opgeleverd. Alle wanden zijn door de vorige huurder al geschilderd en zijn naar smaak overschilderbaar.

Koken
Het appartement is voorzien van witte inbouwkeuken met inbouwapparatuur als keramische kookplaat met wasemkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De spoelbak is voorzien van Grohe mengkraan.

Slapen
De woning beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met toegang tot de loggia.

Baden
De badkamer is voorzien van een mooie grote witte wandtegel en antraciet vloertegels. Er is een inloopdouche gemaakt met een glasscherm en een moderne thermostaatkraan. Er is een wastafel met spiegel. De kranen zijn van Grohe en het tegelwerk van Villeroy en Boch.
Het separate toilet is op dezelfde wijze afgewerkt als de badkamer.

Locatie
Het complex is gelegen aan de rand van de Eilandenbuurt in Almere Buiten, dicht bij de aansluitingen op de A6 en A27 en met de bushalte en NS-station Almere Oostvaarders op loopafstand.

Almere Buiten is het meest noordelijke stadsdeel van Almere. Almere Buiten heeft een eigen winkelcentrum. Hier is ook Doemere gevestigd, met bouw- en wonen gerelateerde winkels en een tuincentrum.

De woning heeft een goede ligging ten opzichte van diverse voorzieningen. Supermarkten, diverse horeca en het winkelcentrum van Almere Buiten zijn allemaal op fietsafstand te vinden.
Binnen een minuut bent u met de auto op de snelweg A6 of A27. Met het openbaar vervoer, wat in Almere uitstekend geregeld is, bent u bovendien in ongeveer 50 minuten in het centrum van Amsterdam, op de Zuid-As of op Schiphol.

Almere
Almere is gelegen aan het Markermeer, IJmeer en Gooimeer. Het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur bieden allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen, het kan allemaal.

Opvallende architectuur en een breed en gevarieerd uitgaans- en winkelaanbod laten zien dat het zelfbewuste Almere inmiddels cultureel én economisch op eigen benen staat. Het stadshart van Almere Stad heeft niet alleen het grootste winkelgebied van Almere, maar is ook uitgeroepen tot beste winkelgebied van Nederland.

Bijzonderheden
-Energiezuinig;
-Warmtepomp (lucht) voor verwarming en koeling;
-Vloerverwarming en koeling;
-Mooie badkamer en keuken;
-Loggia (zomer/winterbalkon) op het zuidwesten;
-Eigen parkeerplaats;
-Plek voor laden elektrische auto’s;
-Energielabel A++;
-Oplevering 1 augustus 2023.

Servicekosten
Onder de servicekosten vallen de volgende bijkomende leveringen en diensten:
– onderhoud, energiekosten, alarmcentrale en overig kosten ten behoeve van de lift;
– onderhoud algemene ruimten;
– schoonmaak algemene ruimten;
– onderhoud en schoonmaak daken en goten;
– onderhoud en reparatie intercominstallatie;
– onderhoud en schoonmaak gevels;
– onderhoud en schoonmaak buitenterrein en parkeerplaatsen;
– onderhoud en periodieke controle verwarmingsinstallaties, inclusief storingen en voorrijkosten;
– onderhoud en periodieke controle mechanische ventilatie installatie;
– glasbewassing buitenzijde appartement;
5% administratiekosten over het bedrag van de vergoeding van levering en diensten.

Het bedrag van de servicekosten is op basis van voorschot en nacalculatie en is vastgesteld op € 85,- per maand. Water wordt geleverd via een eigen tussenmeter en wordt eveneens berekend op basis van voorschot en nacalculatie. Het bedrag van het maandelijkse voorschot is voorlopig vastgesteld op € 25,- per maand.

Inkomenseis
De inkomenseis is 2,5 keer de kale huur plus servicekosten aan netto inkomen per maand. Een tweede salaris mag hierin voor 75% mee worden genomen. Een vast arbeidscontract is noodzakelijk.

De gebruikte foto’s kunnen van een vergelijkbaar appartement zijn.

Toon meer

Huur per maand

€1.595

Woonoppervlakte m2

94 m2

Aantal kamers

4
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.