...
€1.450 p.m.
Verhuurd

Pastelstraat 151 – Almere

Oppervlakte: 83 m2
3 Kamers
Vrijstaande woning
Oppervlakte: 83 m2
3 Kamers
Vrijstaande woning

Stap binnen in jouw nieuwe thuis in de skyline van Almere Buiten! Dit gezellige 3-kamer appartement biedt een prachtig uitzicht over de Lage Vaart en de groene weilanden met grazende koeien en heeft een zonnig balkon op het zuiden om samen van te genieten.

**INSCHRIJVING IS GESLOTEN**

Bijzonderheden:
+ Oplevering op 1 december 2023
+ Gelegen op de vierde verdieping met een fraai groen uitzicht en zicht op de Lage Vaart
+ Volledig voorzien van een laminaatvloer
+ Handige inpandige berging en een extra opslagruimte op de begane grond
+ Voorzien van een lift en trappenhuis
+ Eigen parkeerterrein naast het gebouw

Welkom in één van de “Rode Donders,” een drietal appartementencomplexen die de skyline van Almere Buiten sieren. Dankzij de hoekligging geniet je van veel natuurlijk licht in het appartement en heb je uitzicht op het water en de weilanden waar de koeien grazen. Het zuidgerichte balkon biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

De Rode Donders bestaan uit drie moderne gebouwen aan de rand van de Regenboogbuurt, bekend vanaf de A6 en vaak te zien op foto’s die Almere tonen.

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich de fietsenbergingen en op niveau 1 is er een afgesloten entree met belpaneel en postbussen, bereikbaar via de lift.

Op de vierde verdieping, bij het betreden van jouw eigen entree, vind je een gang die leidt naar de lichte woonkamer met toegang tot het balkon en een open keuken. Er zijn twee comfortabele slaapkamers, een nette badkamer, een apart toilet en een extra bergruimte.

Wonen:
De woonkamer is aangenaam licht en voorzien van een lichte laminaatvloer. Op het balkon kun je genieten van de zon en het uitzicht op het water en de grazende koeien in de wei.

Koken:
De keuken is uitgerust met een witte inbouwkeuken, inclusief keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. Er is voldoende opbergruimte in de kasten en laden, met kunststof werkbladen in een passende donkere kleur.

Slapen:
Dit appartement beschikt over twee slaapkamers, beiden gelegen op het westen en van verschillende grootte. In de ruimste kamer past een royaal bed. De kleinere slaapkamer kan ook dienst doen als thuiskantoor of opslagruimte.

Baden:
De nette badkamer is betegeld met donkere vloertegels en witte wandtegels. Hier vind je een inloopdouche, ligbad en een wastafelmeubel. Ook de wasmachineaansluiting bevindt zich hier. Vanuit de gang heb je toegang tot het aparte toilet, dat standaard is ingericht.

Berging en parkeren:
Het appartement heeft twee bergingen: een inpandige met CV-ketel en mechanische ventilatie-unit. Op de begane grond is er een schone, droge berging met verlichting. Daarnaast is er naast het gebouw een parkeerterrein speciaal voor bewoners, zodat parkeren nooit een probleem is.

Opleveringsniveau:
De woning is voorzien van een laminaatvloer. Het meubilair op de foto’s behoort toe aan de huidige huurder en blijft niet in de woning achter.

Inkomenseis:
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 42 maal de kale huurprijs bruto per jaar inclusief vakantiegeld) waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden. Wel vragen we om een vast contract of tenminste een intentieverklaring van de werkgever.

Locatie:
Het complex bevindt zich aan de rand van de Regenboogbuurt in Almere Buiten, dicht bij de snelwegen A6 en A27. De bushalte naar NS-stations Almere Oostvaarders en Almere Buiten ligt op loopafstand.

Almere Buiten heeft zijn eigen winkelcentrum met supermarkten, restaurants en meer, allemaal op fietsafstand. Met uitstekend openbaar vervoer ben je bovendien in ongeveer 50 minuten in het centrum van Amsterdam, de Zuid-As of op Schiphol.

Servicekosten:
Maandelijkse servicekosten zijn van toepassing voor het onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en de lift.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met zorg is samengesteld, raden we aan om zelf de informatie te controleren.

Toon meer

Huur per maand

€1.450

Woonoppervlakte m2

83 m2

Aantal kamers

3

Woonlaag

1
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.